Pensiunea

   

Despre Pensiune “Coada Codrului”

Pensiunea noastră se află la o distanţă de 14 km de municipiul Odorheiu-Secuiesc, în valea pârâului Brădeşti, la poala Muntelui Ţechend. Şapte camere cu 14 paturi, două băi, bucătărie, sufragerie, hol, terasă şi grădină stau la dispoziţia oaspeţilor. Pentru oaspeţii sosiţi cu maşină este asigurată curtea închisă. În curte este posibilă aprinderea focului de tabără, prăjirea cărnii la grătar. La cerere asigurăm cina.

Aşezarea:
Pensiunea “Coada Codrului” se situează pe peisajul pitoresc al Ţinutului Secuiesc, în valea Pârâului Brădeşti în raza comunei Satu Mare, judeţul Harghita. Satu Mare este aşezat pe ambele părţi al drumului naţional 13A, la poala Muntelui Ţechend, la o distanţă de 9 km de Odorheiu-Secuiesc şi 43 km de la reşedinţa judeţului Harghita, Miercurea-Ciuc.
În acest sat se găsesc cele mai multe şi cele mai vechi porţi cioplite în lemn de valoare muzeală.
Pârâurile de munte, pădurile, cătunele situate într-o ambianţă naturală de o frumuseţe deosebită oferă numeroase programe turistice oaspeţilor.

Cum se ajunge aici:
Pensiunea “Coada Codrului” se află la 4 km dinspre Odorheiu-Secuiesc de la intersecţia din capătul comunei Satu Mare. De acolo se ia la stânga prin valea pârâului pe drumul forestier(în stare bună). Numărul casei este 621.

kapcsolat

Székelyudvarhely - 535600
Malom utca 23 szám

György Miklós Hunor
Tel.: 004-0744-644948

Ajvász Sára
Tel.: 004-744-559514
E-mail: sara782006@citromail.hu
ajvaszsara@gmail.com

idojaras

Find more about Weather in Székelyudvarhely, RO

terkep

© 2016 erdelyivendeghaz.com. Programmed by LokopiWEB.